söndag 7 juni 2009

Äntligen - tentorna är inskickade!

Mediatystnaden har varat ett tag nu från min sida, jag har varit fullt upptagen med att klara av tentorna i Finance och Internationell ekonomi. Men, nu är det över och jag tror faktiskt att det gick ganska så bra tack vare alla övningsuppgifter som jag tvingat mig igenom.

Nu har vi haft en helg av återhämtning under parasollet och i vår lilla pool, efter allt jobb men också från allt regn som öst ned till och från i två veckors tid i samband med otroliga åskväder. Men nu är det soligt och varmt igen, även om washingtonians inte tycker att det alls känns som sommar ännu... Från svensk synpunkt har det varit sommar i väl över två månader nu. Jag såg massor av eldflugor (se bilden) som blinkade i buskarna när jag tog en sen springtur i ljummet mörker.

Det drar ihop sig till sommarlov och hemresa - inte klokt vad tiden går fort... Nu ser vi fram emot fina dagar på bryggan på Söderöra!

2 kommentarer:

  1. Bra gjort av dig, Therese! Att ta hand om tre barn och ett nytt hem i ett nytt land skulle kunna räcka som heltidsjobb. Hur länge stannar ni i Sverige i sommar?

    SvaraRadera
  2. Åh tack! Jo, ganska länge. Barnen o jag dvs, stannar fram till slutet av augusti. Jätteskänt att få en stor Sverigedos. HUr går det med flytten -trivs ni sthlm? har ni kommit i ordning? hur trivs barnen?

    SvaraRadera